Alternativa e Kosoves

Alternativa


Kush jemi?

Alternativa është bashkim i individëve, anëtarëve dhe mbështetësve që ndajnë vizionin e një Kosove të përparuar, me drejtësi sociale dhe të bashkuar. Misioni ynë është përfaqësimi i qytetarëve të Kosovës që të përmbushet vizioni ynë, së bashku me vlerat dhe parimet tona qeverisëse.

Scroll to Top