Alternativa e Kosoves

ANTARSOHU

Merre vendimin tënd tani dhe behu anëtar i Partisë Alternativa per Kosove. Beson se puna, mirëqënia, e drejta, liria dhe demokracia janë të mira publike që duhet t’i gëzojnë të gjithë qytetetarët e Kosoves. Plotëso formularin me të dhënat personale ne dy format  1. Elektronik duke plotesuar frmularin online. 2.Shkrakoni formularin ne formatin PDF dhe pasi ta plotesonimund ta dergoni ne degen me te afert. Për me shumë informacion mund të na shkruani në kontakte tonë:

Fleteanetaresimi

Flete anetarsimi

Me poshte gjeni nje kopje qe mund ta printoni per te plotesuar ate me dore. Merrni ne konsiderat qe pasi qe klikoni ne butonin shkarko ju do te largoheni nga faqja e Alternatives per ta lexuar dokumentin ne formatin PDF. Pasi te hapet kjo faqe ju mund te printoni nje kopje fizike duke e plotesuar ate me dore,  nenshkruani dhe  ju mund ta dorezoni ate ne Degen tuaj me te afert. Per cdo paqartesi ju mund te na shkruani ne format e komunikimit.  

Scroll to Top